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ラザール (Lazare)

友達と日曜にランチ。
サン・ラザール駅のところのラザール。
日曜のみの"Les dejeuners de Grand-mere"(おばあちゃんのお昼ごはん)というのにした。
(昼ごはんというタイトルだが一日中ある)
ワインはグラスで。

写真は全て2人前。
前菜はオーベルジーン(なす)のピュレにチーズスライス、と、ムール煮。
ムールが思いのほかぷりぷりとしていて美味しかった。
これでけっこうお腹がふくれる。
メインは1種類、チキン、ジャガイモときのこのソテー入り。
シンプルだけどけっこうおいしい。
デザートはクレームキャラメル(フランスのプリン)とグレープフルーツとグレープフルーツのシャーベット、ハイビスカス風味のソース。
プリンの方はかなり甘いし固め、キャラメルというよりシロップが下に溜まっていて、いまいち。
一方でグレープフルーツの方はこの陽気にぴったりでさっぱりとして美味しかった、ハイビスカスがポイント。

ちょうど向こうにキッチンが見えたので写真を撮った。
すごく忙しそうなのにちゃんとカメラ対応してくれる、感じのいい料理人たち。
サービスも悪くないが、全体にスタッフが忙しくて疲れてる感じが〜^^;。

また来たいというほどすごくもないが、毎日やっていて使えるお店。
日曜はこういうところ多いなあ。

タビィは他の客にやたらかまってもらっていた。

Lazare1


Lazare2


Lazare3


Lazare


Today, Sunday, I went for lunch "Lazare" in the St-Lazare with a friend.
We took "Les dejeuners de Grand-mere" (served every Sunday all day).
The all photos are for 2 persons. We share them.
Entrez (starter) were aubergine puree with some cheese and moule.
Moule was very good.
Main plate was chicken with potatoes&mushroom. Simple but good.
The desserts were creme caramel and grapefruits and grapefruits sherbet with hibiscus sauce.
The creme caramel was too sweet and not soft enough, then the caramel is still like syrup. Not so good. But the grapefruits dessert was very good.
We enjoyed a lot with some glass of wines.

Some in other table came to see Tabbie and caress her.

We could see the kitchen in front of us. All staff are kind and nice, but they looks like tired with a lot of job.
Anyway it is good address. It is not outstanding restaurant but we can enjoy. They open everyday.

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